Pogoji uporabe

Spletna stran vsebuje material, ki je v lasti ali licenčni uporabi Consilue. Material vsebuje, a ni omejen na, design, obliko, postavitev, izgled in grafiko. Kakršnokoli ponarejanje je prepovedano.

Zasebnost

S pomočjo različnih tehnologij zbiramo anonimne podatke, ki nam omogočajo izboljšanje  komuniciranja s strankami. Informacije so zbrane na ravni skupine in sicer z namenom razbiranja in razumevanja trendov in vzorcov obnašanja.

Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da vas predčasno obvesti pred prejetjem t.i. “piškotkov” in da vam vsakič znova vpraša za soglasje glede prenosa. Prav tako obstaja opcija, da v celoti preprečite prenos t.i. “piškotkov”. Kakorkoli že, v tem primeru je uporaba spletne strani lahko omejena.

Večina brskalnikov vam omogoča, da shranjene “piškotke” izbrišete.

Uporaba in deljenje informacij

Vaših informacij pridobljenih preko spletne strani ne tržimo ali kakorkoli drugače dajemo v last ali uporabo tretjim osebam za njihovo samostojno uporabo. Lahko pa služijo le-te kot input izvajalcem, ki izvajajo določene storitve za nas.

Povezave

Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge strani, kar pa ne pomeni, da te strani podpiramo in se v celoti strinjamo z njimi.

Brez pisnega dovoljenja in soglasja, povezave na to spletno stran ni dovoljeno narediti.

Vaše soglasje

S tem, ko uporabljate našo spletno stran, se strinjate, z deljenjem informacij. Pridržujemo si pravico, da pogoje uporabe spremenimo kadarkoli, eventuelne spremembe pa začnejo veljati takoj po objavi.

Vaša uporaba spletne strani in morebitni spori so predmet reševanja po slovenski zakonodaji.