Pogoji uporabe

AVTORSKE PRAVICE

Spletna stran vsebuje material, ki je v lasti ali licenčni uporabi svetovalne mreže Consilue. Material vsebuje, a ni omejen na, design, obliko, postavitev, izgled in grafiko. Kakršnokoli ponarejanje je prepovedano.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno.

Niti svetovalna mreža Consilue, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarjajo za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani in/ali informacij na teh spletnih straneh ali bi bila v zvezi z njimi, ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridržujemo si pravico, da vsebino teh spletnih strani kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.

Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge strani, kar pa ne pomeni, da te strani podpiramo in se v celoti strinjamo z njimi.

Vaša uporaba spletne strani in morebitni spori so predmet reševanja po slovenski zakonodaji.

Piškotki

S pomočjo različnih tehnologij zbiramo anonimne podatke, ki nam omogočajo izboljšanje  komuniciranja s strankami. Informacije so zbrane na ravni skupine in sicer z namenom razbiranja in razumevanja trendov in vzorcov obnašanja.

Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da vas predčasno obvesti pred prejetjem t.i. “piškotkov” in da vam vsakič znova vpraša za soglasje glede prenosa. Prav tako obstaja opcija, da v celoti preprečite prenos t.i. “piškotkov”. Kakorkoli že, v tem primeru je uporaba spletne strani lahko omejena.

Večina brskalnikov vam omogoča, da shranjene “piškotke” izbrišete.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V svetovalni mreži Consilue se zavedamo pomena človekove pravice do zasebnosti in odgovornosti, kot upravljavca zbirk osebnih podatkov, zato varovanju osebnih podatkov, njihovi uporabi v skladu s predpisi in načeli dobre prakse ter obveščanju strank izkazujemo posebno pozornost.

Povezave

Brez pisnega dovoljenja in soglasja, povezave na to spletno stran ni dovoljeno narediti.

Vaše soglasje

Vstop na spletno stran www.consilue.com, pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da te strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno obiščete našo stran in znova pregledate veljavno Pravno obvestilo, saj vas obvezuje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.