Pravno obvestilo

Pravna oseba

Domena consilue.com vsebuje splet spletnih strani, globalnih in državnih, ki jih ponuja mreža Consilue ali katera od njenih neodvisnih družb članic ali njihovih povezanih subjektov.

Vsebina, ki jo vidite, se nanaša na:

Peter Šinkovec s.p.
Grajska pot 16
SI-4220 Škofja Loka

ID nr.: 8830649000
Tax nr.: 37284452

CEO: Peter Šinkovec

Kontakt:
E-mail: info@consilue.com
Telefon: +386 40 673 557

AVTORSKE PRAVICE

Vsebina spletišča je avtorsko delo in je kot taka predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. V avtorskopravno in z drugimi pravicami intelektualne lastnine varovano vsebino spada poleg besedila in podatkov tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi. Imetnik avtorskih pravic je upravljavec.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine samo v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je vsakršno drugo razpolaganje z vsebino, ki zajema, a ne izključno, spreminjanje, kopiranje, objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen če to upravljavec izrecno dovoli v pisni obliki. Če uporabnik posreduje kakršnokoli gradivo upravljavcu, brezplačno prenaša na upravljavca vse materialne avtorske pravic in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanega gradiva.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Podatki na spletni strani so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno.

Niti lastnik/upravljavec, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarjajo za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani in/ali informacij na teh spletnih straneh ali bi bila v zvezi z njimi, ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridržujemo si pravico, da vsebino te spletne strani kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.

Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge strani, kar pa ne pomeni, da te strani podpiramo in se v celoti strinjamo z njimi.

Vaša uporaba spletne strani in morebitni spori so predmet reševanja po slovenski zakonodaji.

Piškotki

S pomočjo piškotkov zbiramo podatke, ki nam omogočajo izboljšanje uporabniške izkušnje. Več o Politiki piškotkov.

Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da vas predčasno obvesti pred prejetjem t.i. “piškotkov” in da vam vsakič znova vpraša za soglasje glede prenosa. Prav tako obstaja opcija, da v celoti preprečite prenos t.i. “piškotkov”. Kakorkoli že, v tem primeru je uporaba spletne strani lahko omejena.

Večina brskalnikov vam omogoča, da shranjene “piškotke” izbrišete.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V svetovalni mreži Consilue se zavedamo pomena človekove pravice do zasebnosti in odgovornosti, kot upravljavca zbirk osebnih podatkov, zato varovanju osebnih podatkov, njihovi uporabi v skladu s predpisi in načeli dobre prakse ter obveščanju strank izkazujemo posebno pozornost.

Več o varovanju osebnih podatkov si preberite v Politiki zasebnosti.

PRENOS NA TRAJNI NOSILEC

Brskalnik, v katerem je odprta spletna stran, uporabnikom in obiskovalcem omogoča, da si vsebino določil in pogojev uporabe prenesejo na svoj računalnik ali natisnejo.

Vaše strinjanje

Z dostopom do in uporabo spletne strani se strinjate, da ste seznanjeni in sprejemate vsa tukaj navedena določila in pogoje. Če se s tem ne strinjate, vas prosimo, da te strani ne uporabljate.

SpremembE

Upravljavec si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni oz. dopolni določbe pravnega obvestila, politike zasebnosti oz. politike piškotkov. O morebitnih spremembah splošnih pogojev bo obiskovalec oz. uporabnik obveščen s spremembo datuma zadnje posodobitve. Vse uporabnike oz. obiskovalce zato pozivamo, da si periodično ogledujejo določila in pogoje uporabe in se seznanjujejo s posodobitvami.

Zadnja posodobitev: april 2021.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.