Due diligence – Skrbni pregled poslovanja

Due diligence
Vrednost podjetja

Consilue nudi izvedbo skrbnega pregleda poslovanja. S storitvijo »DD« (sicer krajše za due diligence) strokovnjaki z bogatimi izkušnjami poskrbijo, da so vaše M&A odločitve lahko prave.

Sistem je razvit po vzoru vodilne dobre prakse. Poročilo odločevalcem s t.i. »rdečimi zastavicami« in »oranžnimi zastavicami« hitro in nazorno prikazuje področja, ki so predmet eventualnih odstopanj.

Consilue na željo stranke nadgradi ugotovitve storitve »due diligence« tudi v kontekstu ovrednotenja oz. vpliva na oceno vrednosti ter strukturiranja transakcije in priprave zavezujočega dogovora.

Skrbni pregled poslovanja (“due diligence”) stremi k najboljši kombinaciji znanja, izkušenj in sodelovanja. Ključen poudarek pa daje videnju transakcije s strani naročnika (transakcijska ekipa in integracijska ekipa) in morebitnim pomislekom.

Pripravite se na sklepni del M&A transakcije. S pravim partnerjem. S pravim pristopom. Zavedajte se tveganj, preden jih sprejmete!

Vrednost podjetja AI

Sodelujte s Consilue in poskrbite, da bo vaša transakcija uspešna!

Due diligence logo

Izpolnite obrazec, mi pa vas v kratkem kontaktiramo v zvezi s skrbnim pregledom poslovanja oz. storitvijo “due diligence”.

    Strinjam se, da Consilue hrani in obdeluje zgornje podatke.

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.