Tržna raziskava in vstop na nove trge

Tržna raziskava - Consilue
Vrednost podjetja

M.RES je unikaten pristop k prepoznavi novih poslovnih priložnosti vašega podjetja. Ključni sestavni del pristopa je tržna raziskava, v okviru katere se identificirajo vse informacije, ključne za vaše poslovno odločanje.

Nekateri vidijo največjo vrednost v obširnem seznamu potencialnih strank, drugi v razumevanju trgov in trendov, tretji v povezovanju s pravimi B2B partnerji. Kaj pa je vam pomembno? Personaliziran pristop nam omogoča, da pripravimo raziskavo na način, da za vas predstavlja kar največjo korist.

Pred resnejšo investicijo je prav, da se najprej prepričamo, kako smiselna je. Tržna raziskava je v tem kontekstu osnova za vse nadaljnje aktivnosti, tudi pripravo go-to-market strategije, iskanje in povezovanje z B2B partnerji, asistenco pri vstopu na trg itd.

Vrednost podjetja AI

Ne odlašajte. Kontaktirajte nas zdaj! V sodelovanju z našimi strokovnjaki za tržne raziskave za tuje trge imate možnost pridobitve nepovratnih sredstev v višini 60% oz. do 5.000 EUR na SMP registrirano v kohezijski regiji Vzhodna Slovenija.

Tržna raziskava - Consilue m.res

Izpolnite obrazec, mi pa vas v kratkem kontaktiramo.

    Strinjam se, da Consilue hrani in obdeluje zgornje podatke.

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.