Analiza poslovanja podjetja

Analiza poslovanja podjetja
Vrednost podjetja

Vas zanima kako posluje vaše podjetje? Analiza poslovanja podjetja vključuje analizo finančnih izkazov, analizo kazalnikov poslovanja, analizo strategije podjetja, analizo ključnih tveganj, analizo organizacije in procesov in še številne druge analize. Gre se za širokogled pristop k identitifkaciji in naslavljanju potencialnih izboljšav v vašem podjetju. Pri tem pa je ključno, da se poslovanje vašega podjetja primerja s konkurenco in vodilnimi tujimi podjetji v panogi ter na tak način dobi realen vpogled v to na katerem področju in kako zelo ste dobri.

Analiza poslovanja podjetja je začetek za spremembo na bolje. V prvi vrsti je pomembno vedeti katere stvari ne delamo najbolj optimalno ter kako jih spremeniti. Poglobljen vpogled strokovnjaka v poslovanje vašega podjetja vam zagotavlja, da pridete do relevantnih spoznanj in ugotovitev.

Uspešen pristop k izvedbi analize poslovanja podjetja zahteva celosten in poglobljen vpogled v obravnavano tematiko. Stremimo k temu, da vrzeli v poslovanju tudi kvantificiramo in poskušamo ovrednotiti iz vidika ustvarjanja vrednosti. Na tak način dobite informacijo o tem kako posamezne izboljšave vplivajo na vrednost vašega podjetja. Pri svetovalnem delu se opiramo tudi na priporočila vodilnih inštitutov (IIBA) in literature (Babok).

Vrednost podjetja AI

Naše delo vedno izhaja iz pričakovanj in želja strank. Vsaka analiza poslovanja podjetja je za nas zgodba zase. Ne odlašajte. V sodelovanju z našimi strokovnjaki lahko pridobite poglobljeno razumevanje poslovanja vašega podjetja. Naj bodo vaše bodoče poslovne odločitve utemeljene. Kontaktirajte nas zdaj!

Analiza poslovanja podjetja - logo

Izpolnite obrazec, mi pa vas v kratkem kontaktiramo.

  Strinjam se, da Consilue hrani in obdeluje zgornje podatke.

  Analiza poslovanja podjetja – izbrani sestavni elementi:
  – Analiza kazalnikov poslovanja: Primerjalna analiza poslovanja podjetja
  – Analiza strategije podjetja: Uravnoteženi sistem kazalnikov – orodje #1
  – Analiza strategije podjetja: Analiza privlačnosti panoge oz. Porterjev model petih silnic

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.