Nakup in prodaja podjetja – M&A transakcije

Nakup in prodaja podjetja
Vrednost podjetja

Consilue se povezuje v mednarodno mrežo M&A svetovalcev iTRAN, kar nam omogoča višjo strokovnost, uspešnost in učinkovitost.

V proces aktivno vključujemo dovršen sistem identifikacije novih priložnosti za povečanje vrednosti podjetja. Slednje namreč znatno povečuje verjetnost sklenitve posla in izplen transakcije.

Stranki poleg posredovanja v transakciji nudimo tudi vrsto drugih svetovalnih storitev kot npr. vrednotenje podjetja, skrbni pregled, posredovanje pri ureditvi financiranja, svetovanje pri usklajevanju prodajno-nakupnega dogovora itd.

Specializirani svetovalci se zanašamo na vodilna finančna orodja in dobro prakso. Več o procesu prodaje podjetja TUKAJ in nakupa podjetja TUKAJ. Naš kontakt z deležniki je vselej strokoven, oseben in diskreten.

Poskrbimo, da je postopek skladen s pričakovnji lastnikov. Da je davčni vidik transakcije optimalen. Da je proces tekoč in integracija uspešna. Da je čas za izvedbo transakcije primeren. Preverite kako dobro ste pripravljeni na prodajo TUKAJ in na prevzem TUKAJ.

Vrednost podjetja AI

Sodelujte s pravim svetovalcem in poskrbite, da bo vasa transakcija uspešno izpeljana!

Prodaja in nakup podjetja

Izpolnite obrazec, mi pa vas v kratkem kontaktiramo v zvezi z nakupom ali prodajo vašega podjetja.

    Strinjam se, da Consilue hrani in obdeluje zgornje podatke.

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.