Strategija podjetja – strateško planiranje za zmago!

Strategija podjetja
Vrednost podjetja

Za izdelavo zmagovalnih strategij Consilue uporablja zbir vodilnih svetovalnih praks. Na tak način svetovalna mreža preverjeno prihaja do strokovnih rešitev, ki na dolgi rok podjetju omogočijo, da z ustvarjeno konkurenčno prednostjo na trgu dosega nadpovprečne finančne rezultate. Strategija podjetja jasno naslavlja vprašanja kot so kje poslovati, kako poslovati, katere resurse imamo na voljo, od česa si obetati zmago, katere konkurenčne prednosti se potrebuje, kakšen sistem upravljanja je potreben ipd.

Strategija podjetja združuje elemente kreativnega in analitičnega razmišljanja. Da postane oprijemljiva, se običajno strateške opcije tudi prototipno preverijo. Prav slednje omogoči, da se o strategiji podjetja in scenarijih bodočih usmeritev govori konkretno.

Strategija podjetja je večdimenzionalen pojem. Naslavlja preoblikovanje na nivoju korporacije, poslovnih enot in izdelkov ter storitev. Njena izvedba je posledično zelo kompleksna. Consilue poskrbi, da podjetje k izvedbi pristopi sistematsko in da deležnike ustrezno opolnomoči in informira. Le tako se namreč postavi osnovo za prepotrebno agilnost, delovanje skladno s cilji, angažma vseh deležnikov, primerno uravnavanje in usmerjanje resursov ter neodvisnost izvajanja strategije od ključnih kadrov.

Vrednost podjetja AI

Strategija se pripravlja z namenom, da zaživi v svojem vsakdanu in ustvari željen rezultat. Gre se za proces, ki ga je potrebno začeti že danes za bolj donosen jutri! Dovolite nam, da dopinesemo k vašemu bodočemu uspehu!

Strategija podjetja

Izpolnite obrazec, mi pa vas v kratkem kontaktiramo.

  Strinjam se, da Consilue hrani in obdeluje zgornje podatke.

  Strategija podjetja – izbrani sestavni elementi:
  – Proces strateške nadgradnje: Strateška nadgradnja podjetja – Kako? Kdaj? Zakaj?
  – Analiza dejanskega primera: Ključni elementi tuje dobre prakse
  – Analiza dejanskega primera: Korporativna strategija in mojstri hazarderstva
  – Analiza dejanskega primera: Prevzem podjetja kot sestavni del strategije podjetja
  – Oblikovanje strategije: Analiza privlačnosti panoge oz. Porterjev model petih silnic
  – Oblikovanje strategije: Primerjalna analiza poslovanja podjetja
  – Izvajanje strategije: Uravnoteženi sistem kazalnikov – orodje #1

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.